m3
Home
Fruitleibomen
Vormbomen
Fruitbomen
Haag en hagen
Heesters
Contact
logo2

Fruitleibomen

fruitleibomenStelt u het zich eens voor: U zit op een mooie zomerdag in uw tuin en heeft trek in een frisse, zoete en sappige pruim of peer of een overheerlijke appel. Gelukkig staan langs de schutting wat fruitleibomen volgeladen met overheerlijke rijpe pruimen; peren en appels klaar om geplukt en opgegeten te worden.

Fantasie? Nee hoor, met de fruitleibomen van boomkwekerij Smienk is dit eerder werkelijkheid dan u denkt. Dankzij speciale onderstammen kunnen bij een goede verzorging de fruitleibomen al in hetzelfde jaar de eerste vruchten geven.

 

Fruitleibomen muur of schutting

De door boomkwekerij Smienk gekweekte fruitleibomen zijn uitermate geschikt om tegen een muur of schutting te planten. De laagste takken van onze fruitleibomen zitten al op 60 centimeter van de grond en de hoogste op 180 cm. Een ideale hoogte; de bomen bedekken de hele muur of schutting.

 

We leveren diverse bekende appel-, peren en pruimenrassen als fruitleiboom.

 

Waar wij fruitleibomen leveren

Boomkwekerij Smienk levert: appelleibomen, perenleibomen, pruimenleibomen, coniferen, heesters, sierappels en sierperen, prachtige vormbomen, haagbomen en lindes.

Wij kweken eventueel op verzoek leibomen, vormbomen en hagen in de door u gewenste vorm.

De komende jaren gaat ons sortiment heesters, coniferen, fruitbomen, sierfruitbomen, leibomen, vormbomen, en fruitleibomen nog flink groeien. We nodigen u dan ook hartelijk uit om een kijkje te komen nemen op onze kwekerij

Home Fruitleibomen Vormbomen Fruitbomen Haag en hagen Heesters Contact m15 m14 m13 m12 m11