m3
Home
Fruitleibomen
Vormbomen
Fruitbomen
Haag en hagen
Heesters
Contact

Vormbomen

item2Meer en meer specialiseert boomkwekerij Smienk zich in het kweken van bijzondere leibomen en vormbomen. Diverse soorten heesters en coniferen hebben we al met succes weten om te toveren in opvallende en vaak unieke vormen die perfect passen in iedere tuin. Onze tot een vierkante kroon gevormde blokbomen vonden en vinden gretig aftrek. Laat u verrassen door onze opvallend gevormde vormbomen. Als u bij ons uw leibomen of vormbomen koopt is de kans groot dat u een zeer uniek gevormde boom heeft aangeschaft die u nergens anders tegenkomt!

 

Vormbomen zijn uitdagingen

Heeft u speciale wensen of idee├źn met betrekking tot de vorm van de boom?

Uw idee is voor ons een uitdaging.... Op uw verzoek kunnen wij eventueel vormbomen in de door u gewenste vorm opkweken. Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden met ons.

 

Boomkwekerij Smienk levert: appelleibomen, perenleibomen, pruimenleibomen, coniferen, heesters, sierappels en sierperen, prachtigevormbomen, haagbomen en lindes.

Wij kweken eventueel op verzoek leibomen, vormbomen en hagen in de door u gewenste vorm.

De komende jaren gaat ons sortiment heesters, coniferen, fruitbomen, sierfruitbomen, leibomen, vormbomen, en fruitleibomen nog flink groeien. We nodigen u dan ook hartelijk uit om een kijkje te komen nemen op onze kwekerij.

logo2
Home Fruitleibomen Vormbomen Fruitbomen Haag en hagen Heesters Contact m15 m14 m13 m12 m11